Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Kdo smo

bojan cb1Bojan Mevlja je direktor Središča Rotunda vse od ustanovitve leta 2002. Bogate izkušnje na področju managementa na eni in premišljeno krmarjenje po nevladniških vodah na drugi strani so očitno dobra kombinacija za vodenje mladega in zagnanega tima, ki ceni njegovo znanje, povezujoče vedenje, mirnost, empatijo in predvsem vztrajnost. Poleg vodenja in koordinacije projektov, iskanja sredstev prek razpisov, spodbujanja civilnega dialoga med občinami in nevladnimi organizacijami v regiji ter podpore socialnemu podjetništvu svoj prosti čas v celoti posveča družini, rekreaciji in eko vrtičkarstvu. V naravi se rojevajo nove zamisli in projekti, ki slej kot prej zrastejo tudi na vrtu Središča Rotunda.

zana cbŽana Marčeta se je ekipi Središča Rotunda pridružila leta 2010. Po izobrazbi andragoginja, po srcu strastna tekačica, je ubran kolektiv presenetila s svojo natančnostjo in zbranostjo. Zadolžena je za prenos znanj na nevladne organizacije v okviru Izobraževalne akademije NVO Obalno-kraške regije. Iz preteklih delovnih izkušenj v večji instituciji je v majhen kolektiv Središča Rotunda prinesla organizacijske izkušnje in zdravo mero organiziranosti, ki ji sedaj koristita pri računovodskih poslih in poročanju. V prostem času jo lahko srečate med tekom ob morju, z nahrbtnikom v hribih, s čopičem pred platnom ter v kuhinji, kjer natančnost zamenjata ekperimentiranje in domišljija.

Tanja Derin je proaktivna in radovedna ekonomistka, z izrednim zanimanjem za trženje. V Središču Rotunda skrbi za vizualno podobo zavoda, trženje in razvoj novih produktov. Rada sodeluje z odprtimi, kreativnimi in zagnanimi osebami, ki so vedno pripravljene na priložnosti, ki jih ponujajo novi izzivi. Je zanesljiva, odgovorna in rada priskoči na pomoč, z veliko mero empatije. Je pozitivka, ki se zelo rada smeji. V dani situaciji vedno vidi na pol poln kozarec. Veseli jo druženje s prijatelji, dobra knjiga v udobnem naslonjaču in aktivno preživljanje prostega časa, bodisi planinarjenje, kolesarjenje ali sprehajanje ob morju.