Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
unnamed

Vabilo: Predstavitev zadruge in blagovne znamke istrskih eko živil “Zemlja&Morje”

11. 12. 2017, 18.00–20.00, Središče Rotunda


Vabilo na predstavitev zadruge in prve skupne blagovne znamke istrskih ekoloških živil “Zemlja&Morje”.

 

Zadrugo, s statusom socialnega podjetja, so ustanovili istrski ekološki proizvajalci, da v sodelovanju nastopijo na trgu, razvijajo kmetije in trajnostno lokalno samooskrbo. Zgodbo vam bodo predstavili v besedah in ob izbranih okusih dobrot. Častni gost dogodka Tadej Slapnik, državni sekretar, pristojen za socialno podjetništvo.

 

Vljudno vabljeni na prijetno druženje, obarvano z lokalno ekološko kulinariko, v ponedeljek 11.12.2017 ob 18. uri v prostorih Središča Rotunde, Destradijev trg 11, Koper. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite do petka 8.12., preko spletne prijavnice tukaj. Za več informacij: info@zemljainmorje.si ali 041376561.

 

“Zemlja&Morje” smo ekološki pridelovalci, ki s svojimi pridnimi rokami pridelujemo najboljše kar ponuja narava sama, brez nepotrebnih škodljivih dodatkov in onesnaževanja. Vsak od nas nosi prav posebno zgodbo, vsem pa je skupno, da smo predani ekološkemu kmetovanju. Z vso svojo srčnostjo skrbimo, da iz zemlje in morja pridelamo najbolj kvalitetne in najboljše ekološke dobrote Slovenske Istre. Več o nas: www.facebook.com/zemljainmorje/www.zemljainmorje.siLoading Map ....

Komentiranje izključeno.