Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Srečanje Koper za desetko

16. 4. 2018, 18.00–20.00, Središče Rotunda


Projekt Zlati kamen vključuje vsakoletno rangiranje slovenskih občin po kazalcih razvitosti na najrazličnejših področjih, prepoznava in spodbuja dobre prakse in odličnost ter izpostavlja in nagrajuje najboljše. V ožjem smislu je namenjen lokalnim politikom in strokovnjakom, ki delujejo v lokalni upravi. V širšem smislu pa želi vsakega od nas osveščati o dobri lokalni samoupravi in nas tako razvijati v zahtevne, kritične volilce.

 

Cilj je, da bi naša občina v prihodnjih letih zmanjšala neuravnoteženost posameznih področij in se na Zlatem kamnu v skupni razvrstitvi prebila med deset najboljših. Zato ste vabljeni na srečanje KOPER ZA DESETKO!,  ki bo v ponedeljek, 16. 4. 2018, ob 18. uri, v prostorih Središča Rotunda (Destradijev trg 11).

 

Gosta bosta predsednica strokovnega sveta projekta Zlati kamen prof. dr. Vesna Mikolič in glavni urednik projekta Zlati kamen mag. Robert Mulej, ki bosta predstavila sam projekt, predvsem pa kriterije in kazalnike za razvrščanje razvojno najmočnejših občin ter primere dobrih praks iz zadnjih nekaj let. Srečanje bo vodila članica gibanja Skupaj Božena Ambrozius, ki bo tudi povzela podatke za koprsko občino. Sledila bo razprava vseh udeležencev srečanja.

 

Vabljeni v ponedeljek, 16.4.2018 ob 18. uri v prostore Središča Rotunda.
Loading Map ....

Komentiranje izključeno.