Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Marija Merljak: Ravnovesje na krožniku – ravnovesje v telesu

Vabljeni na prvo predavanje jesenskega cikla, ki bo v sredo, 25. septembra ob 18. uri v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper (vhod z Vojkovega nabrežja).

Gostili bomo Marijo Merljak, univ. dipl. ing. živilske tehnologije. Predstavila vam bo, katera hrana služi kot pomoč za učinkovit imunski sistem ter kot pomoč hormonom za ravnovesje v jesensko-zimskem času. Izvedeli boste tudi, kakšna hrana mora biti na krožniku za boljšo gibljivost kosti in mišic.

Marijo Merljak pogosto zasledite v televizijski oddaji Dobro jutro in v različnih radijskih oddajah. Že vrsto let ima svoje rubrike v različnih časopisih in revijah. Je predavateljica v izobraževalnih  in zdravstvenih ustanovah, v okviru društev, ter strokovno svetuje na raznih sejmih. Je avtorica petih knjig o zdravi prehrani in zdravemu načinu življenja, šesta pa izide letošnjo jesen.

Vabljeni! Število mest je omejeno. 

Cena posamezne vstopnice je 8 €. 

Vstopnice lahko kupite v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442 (Banka Intesa Sanpaolo), namen: predavanje Merljak, sklic: 99.

Informacije: info@sredisce-rotunda.si, tel.: 0590 471 21, 051 458 410

Komentiranje izključeno.