Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

RADOVAN RADETIČ: ODRAŠČANJE USODA ALI IZZIV

Vabljeni na zadnje predavanje pomladnega cikla, ki bo v sredo, 10. aprila ob 18. uri v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper (vhod z Vojkovega nabrežja).

Šola je nekaj resnega. Sistem skoraj tako pomemben za otroka kot je to sistem družine. Zgodi se hitra in za marsikaterega otroka nepričakovana sprememba: Zdaj je večinoma na sporedu vprašanje: »Kako je bilo danes v šoli?« Osnovno vprašanje: »Ali si lačen, ali si utrujen?« dobi drugorazredni pomen. Šola in problemi v zvezi s šolo zapolnijo stanovanje in otroka potisnejo ob rob. Starša se pritožujeta, otrok se upira in umika. Sklenjen je krog, v katerem nezainteresiran učenec postane slab učenec, ki pogosto izostaja od pouka, neuspešen starš pa postane policaj.

Radovan Radetič, univ. dipl. sociolog, je družinski terapevt in mediator. Razvil je lastno različico modela SASV, pri katerem je možno opredeliti in definirati socialno vedenje posameznika v odnosu do sebe in drugih.

Vabljeni! Število mest je omejeno. Cena posamezne vstopnice je 8 €. Vstopnice lahko kupite v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442 (Banka Intesa Sanpaolo), namen: predavanje Radetic, sklic: 99.

Informacije: tel.:+386 (0)590 47 121, gsm: +386 (0)51 458 410 ali info@sredisce-rotunda.si.

Komentiranje izključeno.