Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Dr. Maja Kolar: Temeljne razlike med konvencionalno, ekološko in biodinamično pridelano hrano

Društvo za biološko-dinamično gospodarjenje Ajda Istra, Dilici 15, 6274 Šmarje

vabi na predavanje

Temeljne razlike med konvencionalno, ekološko in biodinamično pridelano hrano. Zakaj je pomembno, s čim se prehranjujemo? 

Predava dr. Maja Kolar, članica Demeter združenja, predavateljica z Biotehniškega centra Naklo.  "Konec tega stoletja bodo naša živila tako prazna, da za človekovo prehrano ne bodo več uporabna, polnila bodo le njegov želodec, a resnično prehranjevati človeka ne bodo več mogla."                                                                       (dr. Rudolf Steiner, 1921) Predavanje se bo odvijalo 15.marca 2019 ob 18.uri v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper   Prostovoljni prispevek za nečlane društva.  Vljudno vabljeni!

Komentiranje izključeno.