Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

OSNOVE UČINKOVITE POSLOVNE KOMUNIKACIJE

Da bi bili pri komuniciranju kar se da uspešni, se je treba v prvi vrsti zavedati, da komuniciramo tudi takrat, ko mislimo, da ne. Najbolj uspešni smo takrat, ko dobro poznamo načine pravilne komunikacije in jih tudi uvedemo v naše vsakdanje in poslovno življenje.

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi izvedeli, kako lahko izboljšajo odnose z obstoječimi poslovnimi partnerji, nadrejenimi, bolj učinkovito in bolj samozavestno nastopijo pred svojimi sodelavci ter okrepijo lastne govorne, pisne in slušne kompetence.

Prvi del srečanj bo namenjen predstavitvi teoretičnih osnov retorike in veščin javnega nastopanja, drugi vpeljevanju posredovanega znanja v prakso, kjer bo poudarek na jasnem izražanju ter učinkoviti predstavitvi lastnih misli in idej. Ob upoštevanju, da veliko današnje poslovne komunikacije poteka prek spleta, e-mailov in telefona, bodo v tretjem delu tečaja udeleženci spoznali zakonitosti pisne poslovne komunikacije ter komunikacije prek telefona.

Pogoji za vključitev v izobraževanje:  

Zaposleni ali brezposelni, starejši od 45 let. Prednost bodo imeli udeleženci s končano največ srednjo (poklicno) šolo. 

Izobraževanje obsega 40 ur in se izvaja 2x tedensko. V eno skupino je lahko vključenih 12 – 15 udeležencev. 

Večina izobraževanj se bo izvajala v prostorih Središča Rotunda, vsi tečaji pa bodo potekali v popoldanskih oziroma večernih urah. 

Trajanje: 40 šolskih ur, 3 ure na srečanje (ob torkih in petkih od 16:30 do 18:55)

Lokacija: Središče Rotunda, Destradijev trg 11

Začetek: Petek, 15. februar

Tečaj vodi: Anita Urbančič

Prijave so obvezne preko spletnega obrazca tukaj ali osebno pri nas v Središču Rotunda. 

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Komentiranje izključeno.