Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
kolaž posebna ponudba
kolaž posebna ponudba

PREDAVANJA KOT DARILO

Predavanja, ki smo jih zbrali v  pomladnem ciklu, so lahko tudi priložnost, da nekomu, ki nam je blizu, podarimo nekaj lepega in trajnega.

Ponovno vas vabimo k obisku POMLADNEGA CIKLA PREDAVANJ s  Sašo Einsiedler,  Leonido in dr. Albertom Mrgole, Sanjo Lončar in Radovanom Radetičem. 

Predavanja, ki obravnavajo vzgojo, osebnostno rast, medsebojne odnose in druge vsebine, nam pomagajo, da bolje razumemo sebe in druge ter uspešno gradimo medsebojne odnose.

Predavanja, ki obravnavajo osebno rast, medsebojne odnose, vzgojo in druge vsebine, nam pomagajo, da bolje razumemo sebe in druge.

*Redna cena posameznega predavanja znaša 8 evrov. Cena predavanja v paketu pa znaša LE 6 evrov (25 % popusta). Vsa štiri predavanja vam za prijave do 10. januarja 2019 ponujamo v paketu za samo 24 evrov (cena vključuje DDV). Pohitite in izkoristite ugodno ponudbo predavanj vrhunskih predavateljev.

Število paketov je omejeno, zaradi števila razpoložljivih mest, zato pohitite in si svoje mesto zagotovite TUKAJ.

Znesek lahko poravnate prek nakazila TRR 10100-0036040442 (Intesa Sanpaolo Banka) ali nas obiščete v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper – vhod z Vojkovega nabrežja.

Predavanja bodo potekala v atriju Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper.

 

PODROBNEJŠI OPISI PREDAVANJ:

Saša Einsiedler: Zakaj vaše novoletne zaobljube ne držijo več, 16. januar ob 18h – Za nami je novo leto, čas zaobljub, da bomo telovadili, manj jedli, prenehali s kajenjem…Potem pa te naše odločitve “trajajo” le kakšen teden in že zapademo v stare rutine. Seveda se ob tem počutimo slabo in se krivimo, da nismo dovolj stanovitni, da nimamo dovolj volje, motivacije… Morda je to vse res, ampak na predavanju Saše Einsiedler boste izvedeli, da je to, da se ljudje težko spreminjamo popolnoma NORMALNO in da je potrebno poznati le nekaj preprostih trikov, s katerimi bomo prelisičili naše možgane in že bodo naše novoletne zaobljube lahko trajne! Če si torej želite izvedeti, kaj je najbolj pomembno za to, da pridemo do želenih rezultatov, potem vabljeni v Središče Rotunda.

Saša Einsiedler je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, DreamBuilder coach, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica in mama petih otrok.

Leonida in dr. Albert Mrgole: Ko jim je vse brez smisla, 7. februar ob 18h – Kako motivirati današnje otroke, ko jim je vse brez smisla? Izgubili smo vso avtoriteto, otroci nas zelo malo upoštevajo. Kako naj vplivamo na njih? Skrivnost motiviranih otrok, še zlasti najstnikov, je ves čas smisel. Otroci počnejo stvari, v katerih vidijo smisel. In res je, v mnogih situacijah, kjer odrasli kaj zahtevajo od njih, ne vidijo smisla. Nekateri ne vidijo smisla v učenju, v upoštevanju šolskega reda, pravil in meja, drugi ne v upoštevanju avtoritete; nekateri ne vidijo smisla nikjer in jim je vse brez veze. Zdi se, da nimajo ciljev, da so apatični, brez volje do življenja.

Odgovor na zgoraj zastavljena vprašanja sta predavatelja našla v moči človeške navezanosti in bližine, v zdravi odzivnosti na otrokove razvojne potrebe, v medsebojnih odnosih, kjer se odrasli odzivajo z empatijo. Otroci, ki so v stiku s pomembnimi odraslimi, imajo smisel in sledijo vzgojnim nameram odraslih. Kako do stika in vpliva? Predavatelja bosta pripravila konkretne zgodbe z rešitvami dobrega upanja.

Sanja Lončar: Naravne rešitve proti bolečinam, 7. marec ob 18h – Ali ste vedeli, da nekateri pripravki iz zdravilnih rastlin delujejo na bolečine enako ali celo bolje kot sintezne tablete in mazila? O tem, kako odpraviti bolečine v hrbtu, mišicah in sklepih, ne da bi pri tem škodovali jetrom, želodcu in ledvicam, bo predavala Sanja Lončar.

Sanja Lončar že 13 let vodi enega od največjih Slovenskih nevladnih projektov – Skupaj za zdravje človeka in narave. Tisoče predavanj in člankov, stotine delavnic in seminarjev, 21 knjig, več kot sto številk mesečnega glasila že več kot desetletje spreminjajo naš odnos do naravnih rešitev in nam ponujajo nove možnosti pri marsikateri težavi.

Radovan Radetič: Odraščanje: Usoda ali izziv, 4. april ob 18h – Šola je nekaj resnega. Sistem skoraj tako pomemben za otroka kot je to sistem družine. In če je vrtec priprava za vstop v šolo, je šola priprava za vstop v svet odraslih. Na predavanju bomo razglabljali o odraščanju kot usodi ali izzivu? Radovan Radetič je po izobrazbi univerzitetni diplomirani sociolog, smer socialno delo. Družinski terapevt in mediator z dolgoletnimi izkušnjami dela s posamezniki, pari in družinami.

Informacije: tel.:+386 (0)590 47 121, gsm: +386 (0)51 458 410 ali info@sredisce-rotunda.si

Komentiranje izključeno.