Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Vabljeni na Startup vikend novih tehnologij

Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše?

Vabimo vas na StartUp vikend novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018, v Centru mladih Koper (Gregorčičeva 4, Koper). Mladim do 35. leta bo ponujena priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažejo inovativnost in tržno usmerjenost. Glede na ponujene izzive, boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov, razvijali poslovne modele, produkte ali storitev.

Izzivi, katerih se lahko lotite: 1. Digitalna obogatitev Čudolandije,

2. Virtualna Pretorska palača,

3. Sladka Istra – obogatitev z digitalno tehniko,

4. Zgodovinski razvoj mesta Koper,

5. Glem - center podeželja.

Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D prinitng, blockchain in pitching). Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela denarno nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku. Program vikenda najdete TUKAJ. Prijave se zbira na spletnem obrazcu, do vključno torka, 13. novembra oz. do zapolnitve prostih mest. Pohitite število mest je omejeno! Dodatne informacije: info@mladi-koper.si Z organizacijo dogodka želimo promovirati inovativnost, popularizirati podjetniško kulturo in razvijati kompetence potrebne za podjetništvo. Dogodek organiziramo v okviru platforme StartUp Koper-Capodistria, v katero je vključenih 6 deležnikov - Univerzitetni inkubator Primorske, Središče Rotunda Koper, Kulturno izobraževalno društvo PiNA, Center mladih Koper, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje (Območna služba Koper), projekt pa financira MOK. Partner dogodka je Dinit d.o.o..

Komentiranje izključeno.