Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Tina Bončina: Zdrav odziv telesa na stres in izgorelost

Vabljeni na tretje predavanje jesenskega cikla v četrtek, 22. novembra 2018, ob 18. uri v Središče Rotunda, Destradijev trg 11, Koper (vhod z Vojkovega nabrežja).

Tina Bončina je dr. med., psihoterapevtka. Je prva slovenska terapevtka Logosinteze. Ima izkušnje z individualno, partnersko in družinsko terapijo otrok in mladostnikov. Na njenem predavanju boste lahko izvedeli več o zdravem odzivu telesa na stres in kaj se zgodi, kadar telo ne zmore več - ko se ujamemo v vzorce, ki vodijo v bolezen. Spoznali boste, kako to učinkovito preprečiti in kako ravnati, če smo že ujeti v izgorelost.

Vabljeni, da se nam pridružite. Število mest je omejeno!

Cena posamezne vstopnice je 8 €.

Vstopnice lahko kupite v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442 (Banka Intesa Sanpaolo), namen: predavanje Tina Bončina, sklic: 99.

Več o predavateljici:

Tina Bončina dr. med je psihoterapevtka. Zaključila je študij transakcijske analize pri dr. Zoranu Milivojeviću in znanje nadgrajevala tudi na podiplomskem študiju psihoterapije na Katedri za psihoterapijo Medicinske fakultete v Ljubljani. Je prva slovenska terapevtka Logosinteze – izobraževanje je zaključila pri dr.Willem Lammersu. Zaključila je tudi tečaj hipnoze pri prof. Marjanu Pajntarju.

Po študiju medicine na Medicinski fakuleteti Univerze v Ljubljani je opravila sekundarijat na Kliničnem centru in nato sedem let delala na Psihiatrični kliniki Ljubljana. Ima izkušnje z individualno, partnersko in družinsko terapijo ter terapijo otrok in mladostnikov. V slovenščino je prevedla knjigo dr. Zorana Milivojevića: Igre, ki jih igrajo narkomani (2013), ki je izšla pri založbi Modrijan.

Informacije: info@sredisce-rotunda.si, tel.: 0590 471 21, 051 458 410

Komentiranje izključeno.