Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
istra

Prvo izobraževanje: Naravna in kulturna dediščina destinacije

LAS Istre v sodelovanju s Turistično organizacijo Mestne občine Koper, Turističnim združenjem Izola, Turističnim združenjem Portorož in Občino Ankaran vabi k udeležbi na 1. izobraževanje jesenskega sklopa izobraževanj.

Vabljeni, da se udeležite sklopa treh izobraževanj, ki bodo potekala v oktobru, novembru in decembru 2018 – predavatelji se bodo posvetili tematikam naravne in kulturne dediščine na podeželju, tradicije slovenske Istre in poslovanja v turizmu.

1. izobraževanje: 24. oktober 2018, ob 17. uri, v Manziolijevi palači v Izoli

V sklopu prvega izobraževanja bodo predstavljeni ključni objekti kulturne dediščine na podeželju in ključne naravne znamenitosti. Izobraževanje bodo vodile doc. dr. Valentina Brečko Grubardr. Maša Sakara Sučević in doc. dr. Katja Hrobat Virloget.

Izobraževanje bo predvidoma trajalo 3 šolske ure. Izobraževanje je za udeležence BREZPLAČNO. 

Na prvo predavanje je potrebna predhodna prijava preko spletnega obrazca, ki je na voljo TUKAJ. Prijave zbiramo do ponedeljka, 22. oktobra 2018. Število mest je omejeno.

Jesenski sklop obsega še dve izobraževanji (na katere se bo možno prijaviti 7 dni pred izvedbo posameznega izobraževanja):
2. izobraževanje: Tradicija slovenske Istre: 14. november 2018, ob 17. uri, v Središču Rotunda v Kopru
3. izobraževanje: Poslovanje v turizmu: 5. december 2018, ob 17. uri, v prostorih Fakultete za turistične študije Turistica v Portorožu.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 051 458 410 ali preko elektronske pošte info@sredisce-rotunda.si.

Komentiranje izključeno.