Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

Vabilo na izobraževanje: ABC o pristopu CLLD in LAS Istre

Do uspešne kandidature na Las Istre v treh korakih - 1. korak

Načrtujete prijavo na razpis za sofinanciranje projektov LAS Istre, ki bodo predvidoma odprti letošnjo jesen?

Pridružite se nam v torek, 25. 9. 2018 ob 18. uri na izobraževanju ABC o pristopu CLLD in LAS Istre. Predavanje bo potekalo v prostorih Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper.

PROGRAM: Predstavili bomo pristop CLLD (Lokalni razvoj, ki ga vodi Skupnost), Strategijo lokalnega razvoja Las Istre, aktivnosti Las Istre, ter prejšnje razpise EKSRP – Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, ESRR – Evropskega sklada za regionalni razvoj in ESPR – Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo, na kratko bomo ponovili, kako poteka prijava in preleteli razpisno dokumentacijo.

Na srečanju boste lahko izkazali interes in se dogovorili za individualne konzultacije. 2. in 3. korak do uspešne kandidature bodo izpeljani v oktobru in novembru. Prijave: preko spletnega obrazca TUKAJ zbiramo do ponedeljka, 24.9.2018. Informacije: 051 458 410, 0590 47 121 ali info@sredisce-rotunda.si. Ne zamudite priložnosti in se opremite z informacijami in znanjem, da boste lahko pravočasno začeli s pripravo uspešne kandidature na Las Istre! Vabljeni!

Komentiranje izključeno.