Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
1.DesaMuckslika s podpisom obrezana PRAVA
1.DesaMuckslika s podpisom obrezana PRAVA

Desa Muck: “Takole bom rekla!”

Na prvem predavanju letošnjega jesenskega cikla bomo gostili najbolj brano slovensko pisateljico, gledališko in filmsko igralko, televizijsko voditeljico, scenaristko in publicistko, ki s pozitivnim tonom brez ovinkarjenja pove tisto, kar misli. Tako je, z nami bo Desa Muck.

Vabljeni v sredo, 26. septembra 2018 ob 18. uri v Središče Rotunda, Destradijev trg 11, Koper.

“Takole bom rekla” je naslov zbirke 62 kolumn, ki jih  je Desa Muck napisala za različne revije med leti 2008 in 2018, kjer se dotika zelo širokega spektra vsebin, ki so zaobjete v poglavjih z naslovi: Osebno, Mediji, V času medmrežja, Česa je zmožno človeško bitje, Kriza, Ozaveščeni in neozaveščeni, Snov za jezo, Mati narava, Zdravje. Teh tem se bo Desa dotaknila tudi na našem predavanju. Z nami  bo delila nekaj lastnih življenjskih izkušenj in nasvetov za spopadanje z izzivi, na katere naletimo na naši življenjski poti.

Število mest je omejeno.

Cena posamezne vstopnice je 8 €.

Vstopnice lahko kupite v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper ali s plačilom na TRR SI56 1010 0003 6040 442 (Banka Intesa Sanpaolo), namen: predavanje Desa Muck, sklic: 99.

Informacije: info@sredisce-rotunda.si, tel.: 0590 471 21, 051 458 410

Več o Desi Muck:

Desa Muck se je rodila se je 29. avgusta 1955 v Ljubljani. Nekaj časa je delala, kot pomočnica vzgojiteljice v vrtcu Poljane, nato pa kot negovalka duševno prizadetih otrok. Nekaj časa je bila tudi kot risarka v gradbenem podjetju, preizkusila pa se je tudi v vlogi igralke v filmih, gledaliških predstavah ter kot voditeljica. Kot pisateljica je sprva pisala ljubezenske zgodbe, nato mladinsko literaturo. V svojem pisanju zavzema preproste in splošne človeške izkušnje. Piše pa tudi za odrasle in je avtorica preko 60 monografskih publikacij. Njene najpogostejše tematike so namenjene pubertetnikom in se večinoma gibljejo okoli spolnosti, droge, šole, itd. Tematik se loteva na duhovit in šaljiv način. Knjige iz serije »Blazno resno« so pisane po naročilu, s tem, da se je sama odločala o temah.

Komentiranje izključeno.