Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
Kolaž
Kolaž

Pomladni cikel predavanj

Skrbno smo izbrali zanimive predavatelje in teme za prihajajoč pomladni cikel predavanj, ki se začne 25. januarja 2018. Izkoristite ugodno ponudbo predavanj vrhunskih predavateljev.  

Govorci bodo: Dejan Zavec, Ursula Obreza, Aleksander Zadel in Miha Mazzini.

Na predavanjih bomo veliko izvedeli na temo osebnostne rasti, medsebojnih odnosov, vzgoje in drugih vsebin, kar nam bo v veliko pomoč pri razumevanju sebe in drugih okoli nas.

Četrtek, 25. januar 2018, ob 18. uri
Dejan Zavec v rokavicah s skrivnostnim direktom: “Pot uspeha ne sme biti idealna.”
Na predavanju bomo dobili vpogled v največje skrivnosti svetovnega boksarskega prvaka v velterski kategoriji. Dejan Zavec nam bo zaupal skrivnosti zgodbe o uspehu, njegove (športne) začetke ter osebne težave, zanimivosti in dogodivščine, s katerimi se je srečeval v svoji karieri. Dejan Zavec želi v ljudeh vzbuditi upanje, da lahko v življenju uspe vsakomur, tako kot njemu. Pravi, da pot uspeha ne sme biti idealna, temveč “popolno nepopolna”.

Četrtek, 15. februar 2018, ob 18. uri
Ursula Obreza: Zdravo samospoštovanje otroka kot temeljni imunski sistem omogoča otroku, mladostniku, odraslemu da se na kar najbolj konstruktiven način sooča z življenjskimi izzivi. Gradi se od ranega otroštva naprej. Razvoj samospoštovanja ne poteka vzporedno z razvojem samozavesti, gre za dva ločena sistema. Tako vzgojne metode, ki se uporabljajo za krepitev samozavesti (npr. pohvala) ne vplivajo na oblikovanje samospoštovanja. Zdrav občutek samospoštovanja je v močni korelaciji z osebno odgovornostjo človeka. Otroci so pogosto vzgajani k razvoju močne samozavesti, tudi na področjih, kjer realno niso uspešni. Tovrstne vzgojne prakse otrokom ne koristijo, ter jih ne pripravijo na kasnejše soočanje z življenjskimi preizkušnjami, izzivi.

Četrtek, 22. marec 2018, ob 18. uri
Aleksander Zadel: Kateri priročnik za vzgojo otrok je najboljši? Kakšen priročnik je imela vaša babica? 

Kako sprejeti dejstvo, da po vsej verjetnosti nismo idealni starši idealnim otrokom? Ali si upamo kdaj pomisliti, da morda naši otroci niso idealni? Ali je možno v današnjem svetu vzgojiti samostojnega in odgovornega otroka? Potrošniška miselnost je na stežaj vstopila tudi v tako intimne odnose kot je odnos med otrokom ter mamo in očetom. Starši so danes v dvomih glede elementarnih vprašanj, ki se nanašajo na to ali so dovolj ali premalo strogi, ali otroku preveč ali premalo popuščajo, ali ga zalagajo s preveč ali premalo materialnimi dobrinami, ali ga razvajajo ali so prezahtevni… Na predavanju boste izvedeli kako živeti polno starševstvo in užiti lepoto odnosa med starši in otroki.

Četrtek, 19. april 2018, ob 18. uri
Miha Mazzini: Pogled na meje, ki jih imamo v glavah in kako te vplivajo na kakovost naših življenj

Predavanje bo o osnovnem programiranju, ki ga dobimo v prvih letih življenja in ki ga kasneje imenujemo “zdrava pamet” – kar pa seveda ne garantira, da ima zvezo s pametjo ali zdravjem. Govora bo o drugem valu programiranja, v najstniških letih, in tretjem, ki mu pravijo kriza srednjih let. Poslušalci boste zvedeli veliko o delovanju možganov, s čisto praktičnimi primeri, kako premagovati in spremeniti programiranje, ki nas ovira pri delovanju.

Vsa štiri predavanja vam za prijave do 18. januarja 2018 ponujamo v paketu za samo 20 evrov. *Redna cena posameznega predavanja: 8 evrov. Cena v paketu: 5 evrov.

Število paketov je omejeno zaradi števila razpoložljivih mest, zato pohitite in si svojega zagotovite TUKAJ.

Znesek lahko poravnate prek nakazila na TRR 10100-0036040442 (Banka Intesa Sanpaolo) ali nas obiščete v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper – vhod z Vojkovega nabrežja.

Dodatne informacije:
info@sredisce-rotunda.si
tel.: +386 (0)590 47 121
gsm: +386 (0)51 458 410

Komentiranje izključeno.