Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
Jesenski cikel 2017_2
Jesenski cikel 2017_2

Jesenski cikel predavanj 2017

Skrbno smo izbrali predavatelje in teme za cikel predavanj, ki se začne 28. septembra 2017. Izkoristite ugodno ponudbo predavanj vrhunskih predavateljev.

Govorci cikla predavanj bodo  Tomo Križnar in Bojana Pivk, Darja Barborič Vesel, Sanja Lončar in Sanela Banović.

Predavanja, ki obravnavajo osebno rast, medsebojne odnose, vzgojo in druge vsebine, nam pomagajo, da bolje razumemo sebe in druge.

Zagotovite si svoje mesto na ciklu TUKAJ.

Četrtek, 28. september 2017, ob 18. uri
Tomo Križnar in Bojana Pivk: Kdo bo zmagal – denar ali srčna moč?
Ali vemo, kako nam je udobno in lepo? Ali znamo ceniti življenje, ki ga živimo? Predavatelja nam bosta pomagala razumeti kako živijo posamezniki po svetu, predvsem pa nas pozvala k hvaležnosti za vse kar imamo in k razmisleku po odgovornem ravnanju do vseh ljudi na tem planetu.

Četrtek, 26. oktober 2017, ob 18. uri
Darja Barborič Vesel: Otroci in agresivnost – kako jo razumeti in kako se odzvati?
Agresivnost ni enako nasilje. Iz tega zmotnega prepričanja se nanjo odzivamo s strahom, obsodbo ali zanikanjem, namesto z radovednostjo, zanimanjem in empatijo. Otroci so izkustvena bitja – učijo se skozi izkušnjo, ne skozi pridiganje, moraliziranje, očitanje ali kritiziranje. Zato je najbolj pomembno, da lahko bivajo z odraslimi, ki so dovolj pogumni, da si upajo biti čustveno živi, iskreni in pristni. Tudi v svoji agresivnosti.

Četrtek, 30. november 2017, ob 18. uri
Sanja Lončar: Svoje zdravje v svoje roke
Kako se oskrbeti z dovolj zdravja in vsakodnevne energije? O nujnosti samooskrbe na vseh področjih življenja, kako s preprostimi ukrepi izboljšamo svoje zdravje, katere so enostavne naravne rešitve, ki so nam vedno na dosegu roke ter o pasteh in nevarnostih, ki se jim je potrebno izogniti. Predavateljica nam bo razkrila pozabljene skrivnosti zdravega življenja.

Četrtek, 14. december 2017, ob 18. uri
Sanela Banović: 21 dni za spremembo
Kako vplivata sreča in zadovoljstvo na psiho-fizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu? Kako pozitivna verbalna in neverbalna komunikacija spreminjata naše odnose? Predavateljica bo poudarila pomen pozitivnega načina razmišljanja, zadovoljstva, druženja, dotikov, spolnosti in gibanja. Z močno motivacijo nas bo spodbudila k razmisleku zakaj je pomembno poslušati in ne zgolj slišati.

Vsa štiri predavanja vam za prijave do 15. septembra 2017 ponujamo v paketu za samo 19 evrov (redna cena posameznega predavanja je 8 evrov).

Število paketov je omejeno zaradi števila razpoložljivih mest, zato pohitite in si svojega zagotovite TUKAJ.

Znesek lahko poravnate prek nakazila na TRR 10100-0036040442 (Banka Koper) ali nas obiščete v Središču Rotunda, Destradijev trg 11, Koper – vhod z Vojkovega nabrežja).

Dodatne informacije:
Središče Rotunda, Koper
www.sredisce-rotunda.si
info@sredisce-rotunda.si
tel: +386 (0)590 47 121
gsm: +386 (0)51 458 410

Komentiranje izključeno.