Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva
LD

Priložnost zamujena ne vrne se nobena – do 10 novih delovnih mest na obali

Danes se poslovno okolje spreminja bistveno hitreje kot še pred nekaj leti. Tehnološki napredek povzroča razvoj popolnoma novih stvari, globalizacija pa omogoča izboljšave obstoječih. Kot posamezniki bomo za delovna mesta kmalu tekmovali z roboti in delo bomo ohranili le, če bomo hitrejši, učinkovitejši in bolj inovativni kot smo sedaj.

V industriji klicnih centrov, kjer deluje tudi podjetje Linea Directa d.o.o., se zavedajo pomena izobraževanja in usposabljanja na delovnem mestu, zato v razvoj svojih zaposlenih vlagajo veliko časa, energije in sredstev. Poudarjajo pa, da glavno vlogo vedno prevzemajo zaposleni, ki mora biti željni to znanje sprejeti, podjetje pa jih pri tem podpira in spodbuja.

Odločitev vsakega posameznika je kdaj in kako bo pričel svojo poklicno pot. Ne glede na delo, ki ga posameznik opravlja, lahko vedno prepoznamo priložnosti za učenje, pridobivanje izkušenj, povezovanje in raziskovanje novega. Veliko poslovnih idej se je pravzaprav razvilo iz situacij, ko so posamezniki v pravem trenutku prepoznali problem in predlagali ustrezno rešitev. To je največja vrednost proaktivnih in inovativnih delovnih ekip.

Podjetje Linea Directa, ki ima svojo poslovno enoto v Kopru v Bertokih, je okrepilo sodelovanje z italijanskim naročnikom, ki deluje na področju dejavnosti »Asistenca na cesti«. V ta namen so razpisali 20 novih delovnih mest. Delo v dinamičnem, inovativnem kolektivu  je za mlade odlična priložnost, da si naberejo prve izredno pomembne delovne izkušnje vezane na komunikacijo in reševanje problemov strank. Tovrstne izkušnje so odlična popotnica za prvi korak na poti k uspešni karierni poti.

V poslovnih prostorih, večkrat organizirajo tudi interna izobraževanja s področja komunikacije, prodajnih veščin in tehnološkega napredka. Največ njihovih naročnikov prihaja iz IT industrije, bančništva, FCMG ipd., kar posameznikom omogoča vpogled v različne panoge ter neprecenljive delovne izkušnje.

Za več informacij glede prostih delovnih mest jih lahko kontaktirate na  031 705 197 ali jim pošljete kar svoj življenjepis (CV) v slovenskem ali italijanskem jeziku na elektronski naslov careers@linea-directa.eu do 25. julija 2017.

 

Naj bo delo zabavno, igrivo in polno novih spoznanj – želimo, da takšnega najdete tudi vi. Odločitev je na vas!

(FOTO: motivacijske igre v podjetju Linea Directa d.o.o.)

 

Komentiranje izključeno.