Infomlad.netStičišče.siInkubator socialnega podjetništva

0,5 % za mladinske programe Središča Rotunda

Zakon o dohodnini od leta 2007 omogoča, da lahko prebivalci RS do 0,5 % svoje dohodnine, odmerjene od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. Ta status podeljujejo nekatera ministrstva Republike Slovenije.

V Središču Rotunda se trudimo razvijati programe za mlade, družine, znanja željne posameznike, socialna podjetja, nevladne organizacije in druge.

Podprite naša prizadevanja z donacijo dohodnine v višini do 0,5 %, ki jo lahko namenite nam namesto državi. S tem se vaša dohodnina ne bo povečala, le 0,5 % je boste namesto v državno blagajno podarili nam.

Vašo donacijo bomo namenili aktivnostim Mladinskega svetovalnega središča, ki mladim v osebni stiski, s težavami pri učenju, z zdravstvenimi težavami ali pravnimi vprašanji nudi brezplačno strokovno svetovanje in podporo.

 Kako lahko namenite 0,5 odstotka Središču Rotunda?

Najhitrejši način je ta, da izpolnete obrazec TUKAJ. Kontaktirali vas bomo le še za podpis zahteve za namenitev dela dohodnine za donacijo Središču Rotunda.

Hvala za vašo podporo!